Česky English Deutsch

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Domů > Aktivity > Aktuality > Equitana Hotel Resort v létě 2016

Equitana Hotel Resort v létě 2016



Vážené dámy, vážení pánové,

i pro letošní léto jsme připravili nabídku letních pobytů v různých modifikacích. Ubytování je možné ve všech kategoriích, tedy v hotelu 3 nebo 4* či v naší Chalupě.

V průběhu července u nás proběhnou hned troje velké parkurové závody a to Memoriál Jana Papouška - 29.6. - 37.2016, Mistrovství ČR 15. - 17.7.2016 a Mercedes-Benz Summer Cup 29. - 31.7.2016. Srdečně Vás zveme na diváckou tribunu, kdy zejména v neděli uvidíte velmi napínavou sportovní podívanou.

A jak jsme Vás na jaře informovali, v průběhu zimy a jara jsmeSalonek 6.JPG vybudovali nový jednací salonek a s tím byla spojená i rekonstrukce hotelové terasy. Celá terasa má tedy nyní dřevěnou podlahu a zcela nové pohodlné sezení. Podle našeho mínění je posezení před hotelem daleko příjemnější. A nový salonek, vybavený nejmodernější technikou a dalším vybavením, již více než 2 měsíce poskytuje svůj prosto našim hostům. jeho velikou výhodou je snadná dostupnost z recepce hotelu a také skutečnost, že se do něj dá bez problémů zajet v případě potřeby i automobilem.

Děkujeme Vám za Vaší pozornost a přízeň, přejeme Vám krásné prožití letního období roku a těšíme se na viděnou v Martinicích.

Za Equitana tým

Martin Pecka