Česky English Deutsch

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Domů > Aktivity > Aktuality > Tento víkend zábavu pro celou rodinu

Tento víkend zábavu pro celou rodinu



Vážené dámy, vážení pánové, milí hosté EQUITANA Hotel Resortu, právě dnes v našem areálu začalo Mistrovství ČR v parkurovém skákání. Jako vždy se sešla česká jezdecká elita a od pátku do neděle nás čeká napínavá sportovní podívaná.

Mercedes-132.jpg  Mercedes-160.jpg

Naše pozvání pro Vás však není zdaleka jen kvůli koním. Po celý víkend, tedy v sobotu a v neděli, je připraven i doprovodný program pro celé rodiny - tedy nejen dětský areál našeho hotelu s prolézačkami a trampolínami pro menší i větší děti, ale také facepainting, malovací soutěže, balonky s fotokoutkem a další.  

Na dospělé pak bude čekat kartářka, která Vám vyloží Vás budoucí čas:-), budou vám k dispozici vozy Mercedes-Benz, ve kterých budete moci absolvovat zkušební jízdu přímo v okolí našeho areálu. A pro všechny samozřejmě hotelové služby a sportovní program. V sobotu odpoledne budou rozdány první medaile Mistrů ČR a to v kategorii družstev, v neděli pak čekají na rozdání celkem 3 sady medailí - pro mladé jezdce, ženy a jednotlivce.

Na to vše Vás srdečně zveme o tomto víkendu 15. - 16.července do Martinic a budeme moc rádi, když s sebou přivezete krásné počasí. Alespoň takové, které u nás vládne v tuto chvíli.

Těšíme se na viděnou nejen u koní v Martinicích u Březnice.

TH3_5839.jpg