Česky English Deutsch

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Domů > Aktivity > Aktuality > EQUITANA Martinice - novinky pro rok 2016

EQUITANA Martinice - novinky pro rok 2016



Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si Vám zaslat několik novinek, které přinášíme v letošním roce. Přesto, že je zimní období, nezahálíme a připravujeme změny, určené především pro Vás, naše hosty.

Nas konci března bude k dispozici zcela nový jednací salonek s maximální kapacitou 45 osob. Stavíme jej na terase hotelu u salonku Billiard a tím pádem bude pro Vás na léto připravená nová, útulnější terasa hotelu. Salonek je samozřejmě komplexně vybaven vším, co je zapotřebí. Tedy klimatizací, audiovizuální technikou a hlavně velmi příjemným interiérem. Výhodou této místnosti je i dřevěná podlaha, takže jej budeme moci nabídnout i pro cvičení.

Hned první týden v lednu byly provedeny první úpravy na kongresovémKongresový sál Equitana 2016 (1).JPG sálu a kapacita 100 osob školním uspořádáním je nyní daleko komfortnější. Do jara proběhne výměna promítacího plátna a projekce a v červenci pak dojde k definitivnímu odstranění sloupů z místnosti. Celková kapacita se pak zvedne na 120 osob školním uspořádáním.

Spolu s dalšími dílčími činnostmi se Vám budeme snažit co nejvíce zpříjemnit Váš pobyt u nás. Přejeme Vám vše dobré, hodně zdraví a příjemný zimní čas.

Budeme se s Vámi  těšit na viděnou.

Za celý tým Equitana

Martin Pecka